A DRUTEX elismerései

A DRUTEX elismerései

Nemzetközi díjak, amelyek bizonyítják a minőséget és a kiválóságot

 A DRUTEX cég számos elismerést és nemzetközi díjat szerzett az évek során, amelyek elismerik a vállalat kiválóságát az iparágban. Néhány kiemelkedő díj, amelyet a DRUTEX elnyert:

  1. Red Dot Design Award: A DRUTEX termékei többször is elnyerték a Red Dot Design díjat, ami a kiváló tervezés és innováció elismerése a nemzetközi piacon.
  2. IF Design Award: A DRUTEX nyílászárói részesültek az IF Design díjban is, amely a kiváló formatervezés és funkció elismerése.
  3. European Medal: A DRUTEX által gyártott nyílászárók többször is elnyerték az Európai Érem díjat, ami a termék minőségének és versenyképességének kiemelkedését jelöli.
  4. TopBuilder díj: A DRUTEX cég többször is elnyerte a TopBuilder díjat, amely a legjobb építőipari vállalatok és termékek elismerése.
  5. A DRUTEX megkapta a Premium Brand által odaítélt "High Reputation Brand" címet.
  6. Superbrand díj: A 87 országban működő Superbrands Ltd. nemzetközi szervezet már több mint 20 éve azonosítja és elismeri a helyi piacokon működő legerősebb márkákat. 2022-ben a DRUTEX is megkapta.

Ezek a díjak és elismerések bizonyítják a DRUTEX folyamatos elkötelezettségét a kiváló minőségű nyílászárók tervezése és gyártása iránt. A cég folyamatosan fejleszti termékeit és innovatív megoldásokat kínál az ügyfelek számára.

Büszkék vagyunk, hogy a DRUTEX nyílászáróit használjuk projektjeinkhez.

Olvass még többet

Általános
Üdvözöljük az ablak blogunkban

Üdvözlünk a nyílászárókkal foglalkozó blogunkban! Az otthonunk kialakítása során az ablakok és ajtók kiválasztása rendkívül fontos szerepet játszik. Ebben a blogbejegyzésben megosztunk néhány hasznos tanácsot és útmutatót arról, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő nyílászárókat otthonunkhoz.

Általános
Energiahatékony nyílászárók: Hosszú távú pénzügyi megtakarítás

Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk, hogy hogyan járulnak hozzá az energiahatékony nyílászárók a hőhídhatás minimalizálásához és pénzügyi megtakarításhoz.

Még ezek is érdekelhetnek

Üvegközi Muntin álosztók
Üvegközi Muntin álosztók

Ezek az osztók fém vagy műanyag profilok, amelyek lehetővé teszik az üvegezett felület szegmentálását,...

Szúnyogháló ajtók
Szúnyogháló ajtók

Nyíló vagy toló rendszerben egyéni igények szerint.

Egyszárnyú ablak
Egyszárnyú ablak

Bukó, nyíló vagy bukó-nyíló verzióban választható. Maximum szélesség 150 cm.